PEDRALI TOA TABLE CC

PEDRALI TOA TABLE CC

Modern irodai tárgyalóasztal, konferencia asztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Modern irodai tárgyalóasztal, konferencia asztal

A Pedrali TOA asztal egy olyan termék, amely tökéletesen ötvözi a technikai-ipari stílust a dekoratív vonzerővel, létrehozva egy funkcionális és hangulatos bútordarabot. Ez a könnyű és minimalista asztal egy masszív öntött alumínium vázzal rendelkezik, amely kiemelkedő stabilitást és tartósságot nyújt.

Az asztal fő jellemzője a présöntvény alumíniumból készült kúpos hídlábak, amelyek az alsó részükön vékonyabbak, majd felfelé a tetejét tartó "T" elem felé szélesednek. Ez az egyedi tervezés nemcsak esztétikai vonzerővel bír, hanem erősített szerkezetet biztosít az asztalnak.

A Pedrali TOA asztal kisebb méretben is elérhető, és rendelkezik decentralizált kábelelérési lehetőséggel, ezáltal ideális választás irodákhoz, vezetői helyiségekhez és otthoni térbe is. Ez lehetővé teszi a kábelek rendezett elhelyezését és könnyű hozzáférésüket, fokozva a funkcionalitást és a rendszertartást.

A TOA asztal széles választékban elérhető különböző felületi bevonatokkal, amelyek lehetővé teszik az asztal stílusának és a környezetnek való tökéletes illeszkedést. Az ujjlenyomatmentes felület tovább növeli az asztal vonzerejét, biztosítva, hogy mindig tiszta és hibátlan maradjon.

A Pedrali TOA asztal egy tökéletes választás azoknak, akik a funkcionalitást és a stílust egyesítő bútordarabot keresnek. A minőségi anyagok és a precíz kidolgozás garantálják az asztal hosszú élettartamát és kiváló teljesítményét. Legyen szó irodai környezetről vagy otthoni berendezésről, a TOA asztal biztosítja a kifinomultságot és az eleganciát.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Industrial
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem