PEDRALI TOA DESK

PEDRALI TOA DESK

Indusztriális íróasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 402.16000000
deviza eladási árfolyamán

Indusztriális íróasztal

A Pedrali Toa asztal egy olyan termék, amely összekapcsolja a technikai-ipari stílust a dekoratív vonzerővel, létrehozva egy funkcionális és stílusos bútordarabot. Ez a könnyű és minimalista asztal tömör öntött alumínium vázzal rendelkezik, amely tartósságot és stabilitást biztosít.

A Toa asztal fő jellemzője a présöntvény alumíniumból készült kúpos hídlábak, amelyek alsó része vékonyabb, majd felfelé szélesednek a tetejét tartó "T" elem felé. Ez az elegáns kialakítás nemcsak esztétikai vonzerővel bír, hanem a stabilitást is fokozza.

Az asztal kisebb méretben is elérhető, és rendelkezik decentralizált kábelelérési lehetőséggel, amely ideális választás  irodákba, vezetői helyiségekbe és lakóterekbe. Ez lehetővé teszi a kábelek rendezett elhelyezését és könnyű hozzáférésüket, fokozva a funkcionalitást és a rendezettséget.

A Pedrali Toa asztal különféle felületi lehetőségekkel rendelkezik, így könnyedén illeszkedhet az adott tér stílusához és igényeihez. Az ujjlenyomatmentes felület gondoskodik arról, hogy az asztal mindig tiszta és hibátlan legyen, minimalizálva a karbantartást és megőrizve az esztétikai vonzerőt.

A Pedrali Toa asztal tökéletes választás azoknak, akik egyedülálló és elegáns bútordarabot keresnek, amely egyszerre kombinálja a funkcionalitást és a stílust. A minőségi anyagok és a precíz kidolgozás biztosítják az asztal hosszú élettartamát és a felhasználói elégedettséget. Legyen szó irodáról vagy otthoni használatról, a Toa asztal biztosítja a praktikusságot és a vonzó megjelenést.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
90
Magasság (cm)
73
Szélesség (cm)
240
Súly (kg)
61
DB / doboz
1
Részletek
Anyag
Laminalt
Fém
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Industrial
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem