PEDRALI TOA TABLE OUTDOOR

PEDRALI TOA TABLE OUTDOOR

Modern kültéri asztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Modern kültéri asztal

A Pedrali Toa Outdoor asztal tökéletes összhangot teremt a technikai-ipari stílus és a dekoratív vonzerő között, így egy funkcionális és hangulatos bútordarabot nyújt. Ez a könnyű és minimalista asztal egy masszív öntött alumínium vázzal rendelkezik, amely ellenáll a kültéri környezeti hatásoknak és biztosítja a hosszú élettartamot.

A présöntvény alumíniumból készült kúpos hídlábak jellemzik a Toa asztalt, amelyek alsó részükön vékonyabbak, majd felfelé a tetejét tartó "T" elem felé szélesednek. Ez a dizájn nemcsak esztétikailag vonzó, hanem erős és stabil szerkezetet biztosít az asztalnak.

A Pedrali Toa Outdoor asztal változatos szélességben és mélységben elérhető, lehetővé téve az igényekhez való tökéletes illeszkedést. Emellett széles választékban elérhetők a felületek, így mindenki megtalálhatja a saját stílusához leginkább passzolót.

A Toa Outdoor asztal tervezése kifejezetten kültéri környezetben történő használatra lett optimalizálva. Az öntött alumínium váz ellenáll a nedvességnek, a napfénynek és az egyéb külső hatásoknak, így hosszú távon is megőrzi esztétikus megjelenését.

A Pedrali Toa Outdoor asztal egy ideális választás azoknak, akik egy kültéri bútordarabot keresnek, amely nemcsak funkcionalitást és tartósságot nyújt, hanem stílusos és vonzó megjelenéssel is rendelkezik. Bármilyen kültéri környezetben, legyen az terasz, kert vagy medencepart, a Toa asztal a helyszín központi eleme lesz, biztosítva a kényelmes és esztétikus szabadtéri ülőhelyet.


A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
75,90,100,125
Magasság (cm)
73
Szélesség (cm)
190, 300, 360
Súly (kg)
61
DB / doboz
1
Részletek
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Industrial
Minimalista
Modern
Anyag
Fém
Tulajdonságok
Kültéri
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem