VD VELVETY LIGHT BEIGE

VD VELVETY LIGHT BEIGE

Design steppelt világos bézs kárpitos szék
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 410.00000000
deviza eladási árfolyamán

Design steppelt világos bézs kárpitos szék

Stílus és kényelem tökéletes harmóniában!  A Velvety étkezőszék magával ragadó luxus kialakításával és kívánatos kényelmével emeli a berendezést. A bársony és poliészter vászon elegáns kárpitozása, a lágy és lenyűgöző bézs színben, tovább fokozza az élményt.  A szék háttámlája lekerekített és a üléshez hasonlóan kényelmes és puhára tervezett, dekoratív varrással és a háttámlán található kockás mintával van kiegészítve.

Az enyhén kiszélesedő lábak fekete fém anyagból készültek, ezáltal nemcsak stabil, de modern megjelenést is biztosítanak. A Velvety étkezőszék segítségével enteriőrje mélységébe vezetheti a stílust, és lehetővé teheti, hogy az itt eltöltött idő a nap csúcspontja legyen.

Az étkezőszék ápolása és tisztítása szempontjából is gondosan járjon el.  A bársony anyag nyomot hagyhat, amikor megnyomódik, de ez teljesen normális és jellemző erre az anyagra. A fényviszonyoktól függően az anyag színe változhat, ami szintén a természetes jellegét tükrözi. Az ápolásról ne feledkezzen meg, és élvezze a Velvety étkezőszékben eltöltött időt, mely luxus és kényelem ötvözetét nyújtja.

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Magasság (cm)
76,5
Mélység (cm)
57
Szélesség (cm)
50
Ülőfelület magasság (cm)
46,5
Részletek
Szín
Natúr
Több színben rendelhető
Szürke
Fekete
Taupe
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Anyag
Fém
Kárpitos
Kövess instagramon
Megnézem