PEDRALI SOLID LAMINATE FENIX®  satine brass

PEDRALI SOLID LAMINATE FENIX® satine brass

Laminált asztallap ujjlenyomatmentes felülettel sárgaréz éllel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 399.54000000
deviza eladási árfolyamán

Laminált asztallap ujjlenyomatmentes felülettel sárgaréz éllel

A Pedrali Laminate Fenix ABS Edge Satine Brass asztalok laminált felsőrésszel rendelkeznek, amelyek tökéletesen illeszkednek minden beltéri környezethez. A felsők a népszerű Fenix anyagot használják, amely kiváló minőségű laminált lapokból készülnek.

A Laminate Fenix asztalok felső része különböző formákban és méretekben elérhető. Lehet választani lapos kivitelű felső részek között, amelyek stílusos és modern megjelenést kölcsönöznek a térnek. A felső réteget vastag forgácslapmag és sárgaréz ABS éllel kombinálják, amelyek tartósságot és stabilitást biztosítanak. Az asztalok vastagsága változhat, elérhetőek 20 mm, 30 mm és 50 mm vastagságban.

A Pedrali Laminate Fenix ABS Edge Satine Brass asztalok ideálisak a különböző beltéri környezetekben, beleértve a lakásokat, irodákat, éttermeket és más közösségi tereket. A laminált felsőréteg kiváló minőségű és könnyen tisztítható, így hosszú élettartamot és könnyű karbantartást biztosít. A sárgaréz ABS éllel pedig elegáns részletet és finom megjelenést adnak az asztaloknak.

Fedezze fel a Pedrali Laminate Fenix ABS Edge Satine Brass asztalok sokszínű lehetőségeit, és válasszon egy olyan asztalt, amely tökéletesen illeszkedik az enteriőr stílusához és igényeihez. A Pedrali elkötelezett a minőség és a design iránt, így biztos lehet benne, hogy ezek az asztalok megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak és hozzájárulnak a tér vonzerejéhez és funkcionalitásához.


technikai részletek és méretek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Részletek
Anyag
Laminalt
Ajánlás
Bár, pub, szórakozóhely
Bevásárlóközpont
Étterem, vendéglő
Kávézó, cukrászda
Szálloda, hotel
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Elegáns
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Ajánlás otthonra
Étkező, konyha
Nappali
Kövess instagramon
Megnézem