B ESTER TEALIGHT

B ESTER TEALIGHT

7 116 Ft / 18,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

A képen látható "B ESTER TEALIGHT" mécsestartó nem mindennapi anyagból, Capiz kagylóból készült, ami egy exkluzív és természetes díszítő elem. A Capiz kagylókat, amelyek a természet csodáinak számítanak, a Fülöp-szigetek part menti vizeiből szerzik be, és már évszázadok óta dekorációs célokra használják. A krémszínű üvegszirmok finom virágmintázattal rendelkeznek, és elegáns arany szegélyük kiemeli a lótuszvirág formáját, hozzátéve egy kis luxust a tárgyhoz. A mécsestartó közepén található mélyedés ideális gyertya/mécses biztonságos elhelyezésére. Ez a mécsestartó tökéletes példája annak, hogyan lehet a természet adta szépséget elegánsan beilleszteni a modern otthonokba, ahol az ilyen kiegészítők nem csak hasznosak, hanem látványos dekorációs darabok is.

Felhívjuk figyelmüket, hogy kínálatunkban szereplő termékeink többségét szétszerelt állapotban szállítjuk az optimális helykihasználás érdekében!  Amennyiben szeretnék igénybe venni összeszerelési szolgáltatásainkat, készséggel állunk rendelkezésre személyre szabott ajánlatunkkal. A termékek összeszerelése esetén a szállítási költség magasabb.

Kövess instagramon
Megnézem