OT THORSTANDINGHEATER BEMUTATÓDARAB
Akció

OT THORSTANDINGHEATER BEMUTATÓDARAB

Álló fűtő panel
104 325 Ft / 263,90€ 160 500 Ft / 406,00€
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 395.32000000
deviza eladási árfolyamán

Álló fűtő panel

A OT ASTERIXHEATER fűtő panel egy nagyszerű megoldás azok számára, akik szeretnék élvezni a szabadtéri időtöltést, de nem akarnak lemondani a kényelemről és a melegségről. Ez a kiváló minőségű fűtőpanel modern és elegáns kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik bármilyen kültéri környezetbe.

A fűtőpanel alumínium burkolatú, amely nemcsak időjárásálló, hanem könnyű és tartós is. A panelen található fűtőbetét pedig hatékonyan melegíti a környezetet, így kellemes meleget biztosít az esti órákban vagy a hűvös napokon.

A fűtőpanel rendkívül egyszerűen telepíthető, és nagyon könnyen használható. A karbantartása is rendkívül egyszerű, mivel nincsenek mozgó alkatrészek, és nem szükséges karbantartást igénylő gáz vagy olaj sem.

A fűtőpanel teljesítményét könnyen állíthatod, így szabályozhatod a hőmérsékletet a szabadtéri tevékenységekhez vagy eseményekhez igazodva. Az alumínium burkolat nem csak védi a fűtőpanelt a kültéri elemektől, de stílusos megjelenésével vonzó kiegészítője lehet a teraszodnak vagy kertednek.


Sugárzási tartomány: 17 m2 – Hz 7 m2*

Beállítások: 900/1200/2100 Watt

Kábel kábel: 1,8 m

Fűtőelem: halogén

Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
47,5
Magasság (cm)
210
Szélesség (cm)
45
Súly (kg)
14,5
Kövess instagramon
Megnézem