PEDRALI TOA FOLDING SCREEN

PEDRALI TOA FOLDING SCREEN

Kárpitos hangelnyelő asztali panel
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Kárpitos hangelnyelő asztali panel

A Pedrali Toa összecsukható térelválasztó egy hangelnyelő asztali panel, amely tökéletesen illeszkedik a modern munkaterületek dinamikájához és elrendezési követelményeihez. Ez a képernyő lehetővé teszi a területek elválasztását és meghatározását, és kiváló megoldást nyújt a jelenlegi társadalmi távolságtartási igényekre is.

A Toa összecsukható panel belső szerkezete fémből készült, amelyet szövet borít. A szövetet cipzárral rögzítik, így könnyen eltávolítható, tisztítható és karbantartható. Ez lehetővé teszi a képernyő frissességének és higiéniai állapotának fenntartását hosszú távon.

A képernyő rendkívül könnyű, így könnyedén összecsukható és áthelyezhető. Ez nagy rugalmasságot és mobilitást biztosít a munkaterület elrendezésében és átalakításában. A könnyű súly lehetővé teszi, hogy könnyedén mozgassa a képernyőt az igényeknek megfelelően, akár egyik helyről a másikra.

A Pedrali Toa összecsukható képernyő hangelnyelő tulajdonságai miatt csökkenti a zajszintet és javítja a munkaterület akusztikáját. Ez segít egy csendesebb és nyugodtabb munkakörnyezet kialakításában, ami növeli a koncentrációt és hatékonyságot.

Összességében a Pedrali Toa összecsukható képernyő egy rugalmas és praktikus megoldás, amely segít a munkaterületek optimális elrendezésében, a területek elválasztásában és a társadalmi távolságtartási követelmények teljesítésében. Mindezt stílusos és funkcionalitásában kifinomult design kíséri, amely illeszkedik a modern munkakörnyezetek esztétikájához.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Részletek
Ajánlás otthonra
Dolgozó
Szín
Több színben rendelhető
Stílus
Design
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Kárpitos
Kárpitos / Bársony
Kárpitos / Bőr
Kárpitos / Textil
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Kövess instagramon
Megnézem