PEDRALI TOA Workstation

PEDRALI TOA Workstation

Modern irodai munkaállomás,-íróasztal
Mennyiség
Áraink nettó árak, az ÁFA-t nem tartalmazzák.
Az árváltozás jogát fenntartjuk. Az árak kizárólag a magyar aktuális cégjegyzékben megtalálható adószámmal rendelkező vevőinkre vonatkoznak! Lakossági megrendelőket kiszolgálni nem áll módunkban.
Aktuális EUR/HUF árfolyam: 388.40000000
deviza eladási árfolyamán

Modern irodai munkaállomás,-íróasztal

A Pedrali Toa munkaállomás tökéletes összhangot teremt a technikai-ipari stílus és a dekoratív vonzerő között, így egy funkcionális és hangulatos munkaterületet biztosít. Ez a könnyű és minimalista munkaállomás egy masszív öntött alumínium vázzal rendelkezik, amely biztosítja a stabilitást és tartósságot.

A Toa munkaállomás fő jellemzője a présöntvény alumíniumból készült kúpos hídlábak, amelyek az optimális helykihasználás érdekében felső végükön helyezkednek el. Ezek az alumínium lábak alsó részükön vékonyabbak, majd a tetejét tartó "T" elem felé szélesednek. Ez a tervezési megoldás nemcsak esztétikailag vonzó, de erős támaszt nyújt az asztalnak, lehetővé téve a kényelmes munkavégzést.

A Toa munkaállomás felülete ujjlenyomatmentes bevonattal van ellátva, amely megőrzi a tiszta és esztétikus megjelenést. Ezáltal könnyen tisztán tartható, és a munkaterület mindig professzionális és rendezett marad.

A Pedrali Toa munkaállomás ideális választás olyan környezetekben, ahol a funkcionalitás és a vonzó megjelenés egyaránt fontos szempont. A könnyű és minimalista kialakítás lehetővé teszi a munkaállomás könnyű átrendezését és alkalmazkodását a felhasználó igényeihez. Ezáltal produktivitást és inspirációt nyújt a munkavégzéshez.

A Pedrali Toa munkaállomás a technológia és a dizájn ötvözésével teremt egy olyan munkaterületet, amely nemcsak hatékony és ergonomikus, hanem esztétikailag is vonzó és kellemes munkakörnyezetet biztosít.

technikai részletek

A termékből, a feltüntetett áron kizárólag kereskedelmi mennyiség vásárolható.

Lakossági vásárlókat és kisebb mennyiségeket a www.dublinohome.hu oldalon szolgálunk ki.


Méretek & részletek

Méretek & súly
Mélység (cm)
150
Magasság (cm)
73
Szélesség (cm)
150,300
Súly (kg)
69,124
DB / doboz
1
Részletek
Stílus
Design
Industrial
Minimalista
Modern
Tulajdonságok
Beltéri
Anyag
Fém
Ajánlás
Iroda, tárgyaló
Konferencia, bankett
Szálloda, hotel
Kövess instagramon
Megnézem